Veelgestelde vragen

 Hoe kunnen de tuinhuizen zo goedkoop zijn?

De Tuinhuis Discounter is rechtstreeks importeur van tuinhuizen. Er zit dus geen tussenpersoon tussen en doordat wij een internetwinkel zijn hebben wij lage overheadkosten. Minder kosten betekent een lagere prijs.

 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten staan beschreven bij elk product. Voor sommige product geldt dat als ze als 2e product worden verzonden gratis zijn of 50% verzendkosten in rekening worden gebracht.

 Hoe worden de producten afgeleverd?

De producten worden in paketten geleverd. Afhankelijk van de grootte van het tuinhuis zal dit in 1 of meerdere paketten zijn. De huizen worden geleverd door Brink Transport. Brink Transport is gespecialiseerd in het vervoer van tuinhuizen.

 Wanneer kan mijn aankopen worden afgeleverd?

Voor België gelden verschillende dagen. Voor Nederland geldt dat onze transporteur rijdt op vaste dagen door het land:
Maandag: Limburg en oost Noord-Brabant
Dinsdag: Groningen, Friesland en Drenthe
Woensdag: Zuid-Holland, Zeeland en west Noord-Brabant
Donderdag: Utrecht, Flevoland, Noord-Holland
Vrijdag: Overijssel, Gelderland

 Kunnen de producten ook opgehaald worden vanaf het magazijn?

Ja, dat kan. Echter vragen wij hier wel €25,= orderpick kosten voor.

 Kan ik ook bij aflevering betalen (rembours)?

Ja, dat kan. Nadat u een aanbetaling heeft gedaan kunt u het restant bij aflevering pinnen pf contant betalen. Wij vragen hier €15,= rembourskosten voor. Voor bestellingen onder de €2000,= vragen wij geen aanbetaling.

 Als ik een bestelling doorgeef en het is niet direct op voorraad moet ik dan al wel betalen?

Nee, u kunt er dan voor kiezen om de aanbetaling per overboeking te doen (indien u via internet bestelt). U kunt dan de aanbetaling doen zodra het product binnen is. Zodra wij dan de aanbetaling hebben ontvangen zullen wij tot verzending overgaan.

 Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Ja, u kunt altijd uw bestelling telefonisch plaatsen. Het telefoon nummer vindt u rechtsboven op deze site. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00u en op zaterdag 10.00-17.00u.